TÜRK DIŞ POLİTİKASI VE ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE GÜNCEL SORUNLAR DERSLERİNİN VİZE TARİHLERİ HK.

ULS301 kodlu Türk Dış Politikası dersinin vize sınav tarihi değişmiştir: 23 Kasım Cuma 18.30

ULS401 kodlu Uluslararası İlişkilerde Güncel Sorunlar dersinin vize sınav tarihi değişmiştir: 19 Kasım Pazartesi 12.00

Misyon

"Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli programlarla akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır."

Vizyon

"Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır."

Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs / ANTALYA