DERS KAYDI İLE ALAKALI SORUNLAR HAKKINDA

Ders kayıt işlemlerini gerçekleştirirken sorun yaşayan öğrencilerimizin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca danışman yardımcısı görevini yürütecek olan Arş. Gör. Selçuk Demirkılınç ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Ofis Adresi: İİBF C Blok 123-5

E-Mail: selcuk.demirkilinc@gmail.com

selcukdemirkilinc@akdeniz.edu.tr

Misyon

"Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli programlarla akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır."

Vizyon

"Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır."

Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs / ANTALYA